ua en ru

Геращенко заявила про зрив переговорів по звільненню заручників до Великодня

Геращенко заявила про зрив переговорів по звільненню заручників до Великодня Фото: перший віце-спікер Ірина Геращенко

За словами Геращенко, представники бойовиків вимагають амнистиии причетних до терактів в Одесі і Харкові

Перший віце-спікер, уповноважений президент з врегулювання конфлікту на сході України Ірині Геращенко вважає, що заборона їй на в'їзд в Білорусь є спробою відволікти громадськість від питання звільнення заручників. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Всі ці спроби принизити мене недопусками - допусками - теж гібридна війна , спроби вплинути на переговорний процес і зірвати його. Це спроба відволікти увагу від головного - звільнення заручників», - написала Геращенко.


"Сьогодні, коли тривають ці безрезультатні переговори, я розумію, що це була домашня заготовка, щоб в черговий раз зірвати звільнення заручників. Спочатку - спроба не впустити мене в Білорусь. Потім, на групі в Мінську - зрив переговорів по звільненню заручників з боку ОРДЛО, які так і не надали відповіді на наші пропозиції, а зараз вимагають амністувати причетних до терактів в Одесі та Харкові!", - додала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що першого віце-спікера, уповноваженому президента з врегулювання конфлікту на сході України Ірині Геращенко оголосили про заборону на в'їзд в Білорусь.

Пізніше Білорусь тимчасове дозволила Геращенко в'їзд в сторону до 25 травня 2016 року.