ua en ru

Геращенко прокоментувала зірваний обмін полоненими на Донбасі

Геращенко прокоментувала зірваний обмін полоненими на Донбасі Фото: Ірина Геращенко

Геращенко каже, що до зриву обміну полоненими причетні "любителі телекамер"

Народний депутат України Ірина Геращенко прокоментувала обмін полоненими на Донбасі, який учора зірвався в останню мить. Про це вона написала у Facebook.

"Вчора мало відбутися звільнення наших військових. 12 хлопців. Дуже важкі переговори, важка робота, яку в першу чергу проводить СБУ і МО. Ця робота потребує тиші. Заради життя наших хлопців. Тому ми даємо інформацію ЗМІ тоді, коли вже точно знаємо - все, вдалося, хлопці будуть на волі.

Вчора звльнення зірвалося. Це стало зрозуміло зранку, коли до місця звільнення приіхали не лище причетні до цього силовики і інші залучені до процесу, але і любителі телекамер і тд... Так , звільнення зірвалось через підлість бойовиків. Але , на жаль, і через непомірну активність деяких інших людей- чи то через нерозуміння ситуаціі, чи то через надмірне бажання попіаритися на такій важкій темі", - розповіла Геращенко.

Вчора мало відбутися звільнення наших військових. 12 хлопців. Дуже важкі переговори, важка робота, яку в першу чергу про...

Posted by Iryna Gerashchenko on 16 августа 2015 г.

Вона також прокоментувала роботу журналістів.

"Подивилася сюжет на одному з телеканалів: і шокована... Ні, навіть не журналістами, які в прямому ефірі називають людей- нехай навіть злочинців, звільнення яких домагалися бойовики - обмінним фондом. Це ж люди, це не тварини, шановні журналісти, не весь робочий сленг варто видавати в ефір! але ще більше шокована деякими учасниками цього сюжету, які в ефірі говорили по телефону з сепаратистами, заради піару розкриваючи деталі і видаючи на публіку нюанси переговорів. Ви хоч розумієте, що ви робите? І на який ризик наражаєте тих наших хлопців, які залишаються в полоні?.. Більше того, є персонажі і цілі організаціі, в тому числі з дуже патріотичними назвами, , хто збирається піаритися на темі звільнення полонених на місцевих виборах, що, як на мене , взагалі кощунство", - додала Геращенко.

Нагадаємо, у полоні у бойовиків залишаються 172 українця.