ua en ru

Геращенко виключає можливість прямих переговорів з ДНР/ЛНР

Геращенко виключає можливість прямих переговорів з ДНР/ЛНР Фото: Ірина Геращенко

Ірина Геращенко спростувала можливість легітимізації "республік" шляхом прямих переговорів

Уповноважений президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко спростовує можливість прямих переговорів з самопроголошеними Донецькою та Луганською "народними республіками". Про це вона повідомила у своєму у Facebook.

"Україну всіма силами підштовхують до легітимізації бойовиків, до прямих переговорів з ОРДЛО, намагаючись створити сценарії прямих переговорів, паралельні Мінську процеси, без РФ і ОБСЄ. Звичайно, це серйозно ускладнює і без того непросту роботу української делегації в Мінську, причому всіх груп, і не тільки гуманітарної...Але ніяких прямих переговорів і легітимізації бандитів не буде. Які б брудні сценарії не розігрував Кремль у цій гібридній війні проти України", - зазначила Геращенко.

Украіну всіма силами підштовхують до легітимізації бойовиків, до прямих переговорів з ОРДЛО, намагаючись тепер створити ...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 26 лютого 2017 р.

Відзначимо, напередодні "омбудсмен ДНР" Дарина Морозова заявила про бажання представників "республіки" перевірити умови утримання затриманих на підконтрольній території Україні сепаратистів.

Нагадаємо, раніше нардеп Надія Савченко опублікувала список утримуваних в Макіївці українських заручників.