ua en ru

У Генштабі спростовують інформацію про примусову мобілізацію

У Генштабі спростовують інформацію про примусову мобілізацію Фото: у Генштабі спростовують інформацію про примусову мобілізацію

У Генштабі навели приклад з мобілізацією в Харкові

У Генеральному штабі Збройних сил України спростовують інформацію про примусову мобілізацію, яка з'являється в ЗМІ. Про це повідомила прес-служба Генштабу в Facebook.

"Останнім часом у ЗМІ активно мусується тема примусової мобілізації, робиться акцент на тому, що в деяких регіонах обстановка дуже напружена. Ми вирішили вибірково перевірити одне повідомлення, розміщене у місцевих ЗМІ.

Так місцевий сайт міста Харкова "057" розповідає про те, як воєнкоми "вкрали" чоловіка прямо з вулиці.

При проведенні перевірки нами встановлено, що громадянин України по імені Ігор Парамонов, про якого йде мова в повідомленні від 07.08.2015 року, протягом минулих 4 місяців у Харкові не викликався", - йдеться в повідомленні.

В последнее время в СМИ активно муссируется тема принудительной мобилизации, делается акцент на том, что в некоторых рег...

Posted by Прес-служба Генерального штабу ЗСУ on 12 августа 2015 г.

У Генштабі повідомляють, що зазначеного громадянина не було також у військових частинах, які дислокуються в місті Васильків.

Нагадаємо, заступник міністра оборони України Петро Мехед допускає проведення ще трьох хвиль часткової мобілізації в залежності від розвитку ситуації на Донбасі.