ua en ru

Гендиректором "Смарт-Холдингу" призначений Олексій Тимофєєв

За результатами сьогоднішнього зборів акціонерів "Смарт-Холдингу", генеральним директором групи компаній призначений Олексій Тимофєєв, який раніше обіймав посаду директора з операційної діяльності.

За результатами сьогоднішнього зборів акціонерів "Смарт-Холдингу", генеральним директором групи компаній призначений Олексій Тимофєєв, який раніше обіймав посаду директора з операційної діяльності. Про це повідомляє прес-служба "Смарт-Холдингу".

"Наглядова рада очолив Олексій Пертін, який раніше обіймав посаду генерального директора "Смарт-Холдингу". У нього також увійдуть Ігор Дріжчаний, Михайло Новинський, Андрій Вишневський, Грегорі Мейсон і Франк Рігер", - наголошується в повідомленні.

Крім того, в компанії розширені функції та склад наглядової ради з метою забезпечення розвитку групи в довгостроковій перспективі.

У сферу інтересів групи компаній "Смарт-холдинг" входять гірничо-металургійний комплекс, суднобудування, машинобудування, аграрний сектор, добувна промисловість (виробництво нерудних матеріалів), нерухомість, фінанси і страхування. Основний бенефіціар "Смарт-холдингу" - бізнесмен Вадим Новинський.