ua en ru

Гайдар розповіла про своє призначення на посаду помічника Саакашвілі

Гайдар розповіла про своє призначення на посаду помічника Саакашвілі Фото: Міхеїл Саакашвілі

Довгих переговорів з приводу призначення не було

Російський опозиційний політик Марія Гайдар розповіла про своє призначення на посаду помічника голови обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі. Про це вона заявила в інтерв'ю виданню "Коммерсантъ".

"Були люди, які знали, що є така Маша, що є такий Міша (Саакашвілі, - ред.). І ось нас зв'язали один з одним, я приїхала вперше десь три тижні тому, розмовляла з Міхеїлом та його командою. Все, що тут відбувається, справило на мене враження. Після цього він зробив пропозицію попрацювати, і я погодилася", - розповіла вона.

За словами Гайдар, з приводу призначення не було довгих переговорів.

"У якийсь момент, коли я приїхала і Міхеїл висловив свій інтерес до спільної роботи, то побачила, що вони збираються робити, а головне, своє місце в цій команді. Довгих переговорів не було, тут довго ніхто нічого не робить. Все дуже швидко. План - також швидко показати результат. Мене люди питають, яка буде точно посаду. Михайло озвучив, що я буду віце-губернатором, але посада тут не так важлива. Все побудовано за принципом команди: хтось працює як волонтер, хтось як радник, але все розподіляються за проектами, сфер відповідальності. Завдання команди полягає у взаємній підтримці", - заявила політик.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі розповів про призначення Юлії Марушевської і Володимира Жмака своїми заступниками адміністрації.