ua en ru

Гайдар буде займатися в Одеській ОДА соціальною сферою

Гайдар буде займатися в Одеській ОДА соціальною сферою Фото: Марія Гайдар

Питання №1 - біженці і переселенці

Помічник голови Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Марія Гайдар буде займатися соціальною сферою. Про це вона заявила сьогодні в ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Природно, питання біженців - це пріоритетне питання. Також у нас будуть питання безпритульних, також буду займатися освітою, охороною здоров'я. Найгостріше питання - це, звичайно, питання біженців. У тому числі, біженців-інвалідів", - розповіла Гайдар.

За її словами, в різних сферах дуже багато соціальних проблем. "Моэ завдання - залучити міжнародних експертів для того, щоб вони всі прийшли, допомогли оцінити і зробити правильну програму реформ, яку я почну реалізовувати", - додала помічник одеського губернатора.

Також Гайдар розповіла, яких результатом збирається досягти через 100 днів роботи в ОДА.

"Я через 100 днів хочу мати чіткий план щодо вирішення проблем переселенців. Через 100 днів у нас має бути відкрита громадянська приймальня зовсім іншого вигляду, в якій будуть зустрічати привітні люди, які будуть ефективно працювати із громадянами, з їхніми зверненнями. Через 100 днів я буду мати план реформування, принаймні, попередній план реформування соціальної сфери. І через 100 днів я також хотіла б мати план і початок роботи по безпритульних", - розповіла Гайдар.

Нагадаємо, Марія Гайдар не хоче відмовлятися від російського громадянства.