ua en ru

ДАІ затримала п’яного депутата Луганської облради від КПУ

Співробітники ДАІ Луганської області вчора затримали депутата Луганської облради під час керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Співробітники ДАІ Луганської області вчора, 12 січня 2013 р., затримали депутата Луганської обласної ради під час керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє ГУМВС України у Луганській області.

"12 січня 2014 р. близько 1:15 в районі стадіону "Авангард" по вул. Оборонній в місті Луганську співробітниками ДАІ був зупинений автомобіль Daewoo Lanos. У ході бесіди з водієм співробітники міліції запідозрили, що водій перебуває в стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

При цьому у ДАІ зазначають, що водій відмовився проходити медичний огляд на місці за допомогою приладу Drager. Йому було запропоновано пройти медичний огляд в наркологічному диспансері м. Луганська. Результати медичного огляду підтвердили, що водій перебуває в стані алкогольного сп'яніння - 2,5 проміле алкоголю в крові.

ДАІ затримала п’яного депутата Луганської облради від КПУ

Співробітниками ДАІ на водія автомобіля в присутності свідків було складено адміністративний протокол за порушення по п.2.9 ПДР (керування автотранспортом у стані алкогольного сп'яніння) за ст. 130 КУпАП .

При цьому автомобіль Daewoo Lanos був поставлений на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів за допомогою спеціального автомобіля - евакуатора (згідно ст. 2652 КУпАП).

Як виявилося, зазначають у луганському ДАІ, водій є депутатом Луганської обласної ради, секретарем постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, молоді та спорту.

Зазначимо, на сайті Луганської облради повідомляється, що секретарем зазначеної комісії наразі є Максим Чаленко, обраний до облради за списком Комуністичної партії України (КПУ).