ua en ru

ДАІ закликає водіїв не їхати в центр Києва

У Києві зв'язку масовими заворушеннями Державтоінспекція закликає киян і гостей міста утриматися від відвідування центру столиці.

У Києві зв'язку масовими заворушеннями Державтоінспекція закликає киян і гостей міста утриматися від відвідування центру столиці. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДАІ МВС України.

"Щоб не наражати на небезпеку себе та пасажирів просимо водіїв скорегувати маршрути руху, не залишати транспортні засоби в непередбачених місцях для паркування", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, ДАІ закликає учасників акцій не провокувати конфліктів з правоохоронцями.

"Звертаємося до учасників акції з проханням дотримуватися законодавства в частині вимог руху транспорту в колонах, не створювати аварійних ситуацій, не наражати на небезпеку інших учасників дорожнього руху, не провокувати конфлікти з правоохоронцями", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, починаючи з 19 січня 2014 р. на вулиці Грушевського у Києві біля стадіону "Динамо" йде на силове протистояння між радикально налаштованими активістами і правоохоронцями. Імпульсом для конфлікту стало прийняття Радою 16 січня законів, що посилюють відповідальність громадян за порушення при участі в мітингах.

При цьому вчора стало відомо, що на вул. Грушевського були вбиті двоє учасників акцій протесту.