ua en ru

ДАІ пропонує зробити платним в'їзд до центру Києва в денний час доби

Державтоінспекція Києва запропонувала зробити платний в'їзд до центральної частини столиці в денний час доби. Про це повідомляє прес -служба МВС.

Державтоінспекція Києва запропонувала зробити платний в'їзд до центральної частини столиці в денний час доби. Про це повідомляє прес -служба МВС.

Головне управління МВС України в м. Києві звернулося до голови Київської міської держадміністрації ( КМДА) Олександру Попову з низкою пропозицій , які сприятимуть вирішенню проблеми руху на автошляхах Києва, розвантажать центральні вулиці міста і зроблять пересування по столиці, - як на власних машинах, так і за допомогою міського автотранспорту комфортним та приємним.

Столична ДАІ пропонує запровадити платний в'їзд у центральну частину міста у денний час доби. При цьому створити перехоплюючі паркінги на кінцевих станціях метрополітену. Важливо також вирішити питання про відновлення евакуації транспортних засобів, водії яких порушують правила дорожнього руху в частині зупинки і стоянки.

Державтоінспекція Києва запропонувала облаштовувати парковки на газонах, на яких передбачається встановлення міцних газонних решіток , що в свою чергу надійно захистять газони від коліс транспортних засобів. Паркувальні майданчики ДАІ пропонує створити і за рахунок тротуарів, але тільки в тих місцях, де вони не будуть заважати руху пішоходів.

Нагадаємо, кожен вечір центр столиці буквально стоїть в пробках, які сягають 8-9 балів навіть при гарній погоді. Навесні, коли в Києві випав сильний сніг, рух у місті був паралізований.