ua en ru

Ф'юрі заявив про намір вийти на ринг влітку

Ф'юрі заявив про намір вийти на ринг влітку Фото: Тайсон Ф'юрі

Боксер хоче виступити в рамках одного вечора з Сондерсом

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі має намір повернутися на ринг у липні. Про це боксер повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Ф'юрі хоче виступити в рамках одного вечора з чемпіоном WBO в середній вазі Біллі Джо Сондерсом, який 8 липня в Лондоні битиметься з Автанділом Хурцидзе.

"Циганський Король повідомляє світові, що він буде акомпанувати єдиному в світі Біллі Джо Сондерсу, коли він буде битися з "Денні де Віто". Я повертаюся. Їду в Марбельї тренуватися. Я повертаюся, щоб розібратися з усіма мішками. Тут так багато мішків, треба позбутися від них", - повідомив Ф'юрі.

Training hard today.

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on

29-річний Ф'юрі останній раз виходив на ринг 28 листопада 2015 року, коли в Німеччині переміг українця Володимира Кличка і завоював пояс WBA, WBO, IBF і IBO. Потім британець був позбавлений пояси IBF за відмову дотримуватися правил організації.

Команда Кличко двічі намагалася організувати реванш з Ф'юрі. У першому випадку британець послався на травму, а у другому причиною зриву бою стала позитивна допінг-проба Ф'юрі на кокаїн.

Нагадаємо, раніше британський суперважковаговик Тайсон Ф'юрі, який є колишнім чемпіоном світу за версіями WBO, WBA і IBF повідомляв, що повернеться на ринг 13 травня.