ua en ru

Ф'юрі ще повернеться на ринг, - промоутер

Ф'юрі ще повернеться на ринг, - промоутер Фото: Тайсон Ф'юрі (instagram.com/gypsyking101)

Не просто так його команда бореться з антидопінговим агентством

Британський промоутер Френк Уоррен заявив, що екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) повернеться у професійний бокс. Про це він розповів в інтерв'ю для Associated Press Sport.

"Команда Ф'юрі бореться з Британським антидопінговим агентством (UKAD). Якщо він збирається завершити кар'єру, в чому сенс боротьби з UKAD? Він гарантовано завоює титули. Ф'юрі - боєць. Бокс нудьгує по ньому. Він може битися, йому не вистачає боксу. Було б трагедією, якби Ф'юрі не повернувся на ринг, тому що він ще багато чого може дати боксу", - сказав він.

Напередодні Ф'юрі на своїй сторінці в Instagram повідомив, що йде з професійного рингу. Британець вже робив подібну заяву, але цього року спробував відновити кар'єру.

Остання поява Тайсона Ф'юрі на рингу відбулася в листопаді 2015 року в Дюссельдорфі. Небитий британець одноголосним рішенням суддів зупинив Володимира Кличка і став новим чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBF і IBO.

Восени 2016 року стало відомо, що дві допінг-проби британця дали позитивний результат на метаболіт кокаїну. Британська боксерська рада тимчасово призупинила ліцензію 29-річного спортсмена до завершення допінгового розслідування.

Нагадаємо, британський боксер Тайсон Ф'юрі змушений відкласти своє повернення на ринг через те, що Антидопінгове агентство Великобританії (UKAD) перенесло на жовтень слухання у справі про позитивний допінг-тест.