ua en ru

Ф'юрі: Епоха братів Кличко вже закінчилася і пора починати нову

Ф'юрі: Епоха братів Кличко вже закінчилася і пора починати нову Фото: Тайсон Ф'юрі

Британець продовжує нахвалювати себе

Британський боксер Тайсон Ф'юрі, якому наприкінці листопада чекає битиметься з українцем Володимиром Кличком, вважає йде епоху українця. Про це він розповів Boxing Monthly.

"Брати Клички - справжні професіонали. Ними треба захоплюватися і поважати їх за те, чого вони досягли. Вони на рівні кращих супертяжів в історії, а може і краще. У них є габарити, атлетизм, відмінна фізична і тактична підготовка. Але у них немає харизми, тому при них дивізіон став нудним. Коли ви думаєте про суперкарі, вам в голову відразу приходить Lamborghini. Кличко ж - це Audi або Mercedes. Начебто і без недоліків, але не захоплюють вашу уяву. Коли ви думаєте про великих чемпіонів, у вас в голові відразу спливають імена Алі, Тайсона та Холмса, а не Кличка, Валуєва або інших нудних європейців. Алі і Тайсон і до цього дня залишаються одними з найбільш відомих фігур в світі, тому що вони були яскравими, контроверсійними особистостями і любили багато говорити. А у Кличка все як за підручником", - сказав Тайсон.

"Тільки американці і англійці можуть повернути боксу його велике значення у світі. Європейці надто нудними. Вони сидять під час бою в гарнитурках та з мобілками в лапках. У англійців же скрізь ллється пиво, всі кричать і кричать. Кожна епоха підходить до кінця. Зараз в суперважкій вазі є людина з самим великим ротом у боксі - це я. Деонтей Вайлдер, Ентоні Джошуа, Джозеф Паркер і Хьюї Ф'юрі також виходять на перші ролі. Є близько десятка тяжів нового покоління, які можуть битися один з одним. Епоха братів Кличко вже закінчилася - пора починати нову", - додав боксер.

Нагадаємо, бій Володимира Кличка проти Тайсона Ф'юрі відбудеться 28 листопада в Німеччині.