ua en ru

Фюле та Яценюк обговорили питання створення координаційної групи для реалізації програм співробітництва з ЄС

Європейський комісар з питань розширення Євросоюзу та європейської політики сусідства Штефан Фюле обговорив з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком питання створення координаційної групи у складі Кабінету міністрів для ефективної реалізації програм співробітництва з ЄС.

Європейський комісар з питань розширення Євросоюзу та європейської політики сусідства Штефан Фюле обговорив з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком питання створення координаційної групи у складі Кабінету міністрів для ефективної реалізації програм співробітництва з ЄС. Про це Фюле заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас тільки що відбулася тривала і продуктивна зустріч з прем'єр-міністром України під час якої ми обговорили питання створення координаційної структури в уряді України, яка допоможе нам забезпечити ефективну координацію не тільки тієї допомоги, яка надаватиметься в рамках групи підтримки, але й також в рамках донорської платформи, яку ми створили з залученням третіх країн і міжнародних фінансових організацій", - розповів Він.

Він нагадав, що Єврокомісією була розроблена європейська порядок денний реформ, спрямована на стабілізацію економічної ситуації та допомоги Україні в імплементації угоди про асоціацію.

Зазначимо, що у квітні ЄС створив спеціальну групу, до складу якої буде входити 30 чиновників Єврокомісії, які будуть займатися питаннями співробітництва з Україною.