ua en ru

У фракцію "Наш край" у Дніпровській міськраді увійшли депутати з "Опоблоку"

У фракцію "Наш край" у Дніпровській міськраді увійшли депутати з "Опоблоку" Фото: Дніпровська міськрада (Днепр Час)

У Дніпровській міськраді сформована фракція "Наш край"

У Дніпровській міській раді сформована фракція "Наш край". До неї увійшли депутати, які представляли раніше "Опозиційний блок" і "Громадскую силу", повідомляє "Наше місто".

Голова фракції "Наш край" у Дніпровській міськраді Сергій Пустовий пояснив, що депутатів об'єднало бажання працювати на розвиток Дніпра.

"Нас об'єднала спільна позиція. Ми налаштовані конструктивно. І всі депутати, які сьогодні увійшли у фракцію "Наш край" — це люди, які хочуть працювати на благо міста. Тому що в тих фракціях, де кожен був раніше, була позиція тільки шкодити. Нам вказували, говорили, що і як робити, щоб нашкодити", — заявив Пустовий.

Він також спрогнозував, що в найближчому майбутньому фракція "Наш край" у міськраді може збільшитися.

"Все більше депутатів розуміють, що демонстративний опір не зробить життя в місті кращим, не допоможе їх виборцям на округах. Ми об'єднуємо зусилля заради загальної та якісної роботи", — додав Пустовий.

У новостворену фракцію "Нашого краю" у Дніпровській міськраді увійшли депутати Віталій Верба, Руслан Вишневецький, Василь Губерт, Олег Григорук, Наталія Демидова, Анжеліка Пелипенко, Сергій Пустовий і Микола Царенко.