ua en ru

Форекс: Огляд USD на 10 січня 2014 р

Долар США на Форексі торгувався з невеликим підвищенням проти японської ієни в п'ятницю на азіатській сесії, але в цілому торги були стримані

Долар США на Форексі торгувався з невеликим підвищенням проти японської ієни в п'ятницю на азіатській сесії, але в цілому торги були стримані, так як інвестори були малоактивними в очікуванні даних по числу робочих місць поза сільським господарством США, які будуть опубліковані пізніше протягом світової сесії. Про це пишуть аналітики компанії Weltrade.

Новини ринку Форекс. Валютна пара долар/ієна на Форексі торгувалася у вузькому діапазоні 104,77-104,95, так як інвесторам не вистачало нових торгових сигналів. Ціни на японські акції, фактор, часто міняє курс цієї валютної пари, також залишалися без змін.

"Ціни на акції і прибутковість облігацій не змінюються. Враховуючи це, ми не можемо активно брати участь в торгах", - сказав Даі Сато, старший дилер Mizuho Bank.

В центрі уваги ринку Форекс знаходяться дані, які будуть опубліковані в 13:30 за Гринвічем. Економісти, опитані Wall Street Journal, прогнозують, що у грудні кількість робочих місць збільшилась на 191 тис.

Щоденна аналітика ринку Форекс спирається на думку трейдерів, що для зростання долара їм необхідні нейтральні дані, так як занадто сильні або слабкі дані можуть сприяти зниженню долара.

"Якщо дані не збігаються з прогнозом, але кількість робочих місць буде більше 150 000, ми не будемо стурбовані перспективами економіки США, так як у цьому буде винуватий який-небудь один чинник, наприклад, погода", - сказав Масару Ісібасі, старший дилер Sumitomo Mitsui Banking Corp. "Тим не менше, ціни на акції можуть впасти в результаті коригування, що негативно вплине на долар".

У свою чергу, занадто сильні дані приведуть до розмов про жорсткість політики ФРС раніше, ніж зараз очікується на ринку. Це, в свою чергу, знизить акції і долар на Форексі, говорять трейдери.

Комфортним діапазоном даних є 170 000 - 230 000, а показник вище 250 000 буде занадто сильним, сказав Ісібасі.

Станом на 04:50 за Гринвічем валютна пара долар/ієна на Форексі торгувалася по 104,90 проти 104,79 в четвер у Нью-Йорку. Сато з Mizuho сказав, що пара може вирости вище 105,50 на стійких даних або впасти нижче 104,00 на слабких даних.

Валютна пара євро/долар на ринку Форекс торгувалася по 1,3615 проти 1,3607, а пара євро/ієна - по 142,77 проти 142,59.