ua en ru

Форекс: Огляд NZD на 9 червня 2014 р

Наприкінці сесії понеділка у Веллінгтоні новозеландський долар на Форекс торгувався з підвищенням на тлі позиціонування, пов'язаного з майбутнім у четвер рішенням Резервного банку Нової Зеландії за процентними ставками

Наприкінці сесії понеділка у Веллінгтоні новозеландський долар на Форекс торгувався з підвищенням на тлі позиціонування, пов'язаного з майбутнім у четвер рішенням Резервного банку Нової Зеландії за процентними ставками. наприкінці сесії у Веллінгтоні пара новозеландський долар/долар США торгувалася по 0.8513 проти 0.8492 ввечері в п'ятницю. Пара новозеландський долар/австралійський долар на ринку Форекс торгувалася по 0.9101 проти 0.9097.

Більшість економістів очікують, що центральний банк на засіданні в четвер підвищить процентну ставку на 25 базисних пунктів, до 3,25%. В результаті "ті, хто відкривав по новозеландського долара короткі позиції протягом двох останніх місяців, не хочуть залишатися з ними", - сказав старший стратег-аналітик Westpac Bank Імре Шпайцер. Він зазначив, що тепер в ціні враховується меншу кількість етапів підвищення ставки в середньостроковій перспективі. Разом з тим, "будь-яке зниження темпу зміни офіційної ставки буде дуже скромним, а оскільки ринок Форекс врахував в ціні більш ніж скромний темп, новозеландська валюта буде рости", - сказав Шпайцер.