ua en ru

Опубліковані зображення нового iPhone 8

Опубліковані зображення нового iPhone 8 Фото: Apple (Pixabey)

Опубліковані кадри з зображенням завершеного дизайну iPhone 8

Було оприлюднено фінальний варіант дизайну нового смартфона американської компанії Apple iPhone 8. Про це повідомляє Forbes.

"Це довершений дизайн iPhone 8. Збільшений, витягнутий 5.8-дюймовий дисплей оточений сильно звуженими рамками розміром близько 4 мм з усіх сторін. Apple не поверне роз'єм для навушників після спірного видалення з iPhone 7. Незважаючи на чутки про зворотне, порт Lightning залишається", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, з попередньої моделі iPhone 7 перенесли стереодинаміки. Також, буде збільшено кнопку живлення. Відзначається, що батарея буде розряджатися повільніше, ніж раніше.

"Недоліком всіх цих поліпшень буде ціна. IPhone 8 стане найдорожчим iPhone від Apple. Попередньо, ціна стартує від 1,1 тис. доларів до 1,2 тис. доларів", - резюмує видання.

altaltaltaltalt

Фото: Forbes опублікував зображення нового iPhone 8 (forbes.com)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американська корпорація Apple Inc. може відкласти постачання нових iPhone з-за проблем з технологією датчиків відбитків пальця, яку компанія намагалася удосконалити.