ua en ru

Фіорентина - Динамо: На полі напевно буде багато фізичної боротьби, - Вінченцо Монтелла

Фіорентина - Динамо: На полі напевно буде багато фізичної боротьби, - Вінченцо Монтелла

Молодий тренер відзначили фізичну підготовку "Динамо"

Головний тренер "Фіорентини" Финценцо Монтелла перед грою з "Динамо" запевняє, що його команда буде грати з киянами дуже обережно. Про це повідомляє сайт УЄФА.

"Кожен досвід чимось корисним. Ми відвезли з Києва нічию, але зараз це не має істотного значення. Ми повинні зіграти інтенсивно, оскільки на полі напевно буде багато фізичної боротьби. "Динамо" - дуже сильний суперник, і ми повинні бути готові до нього морально і фізично. Нам вдалося пройти "Ювентус" в Кубку Італії, а в Лізі Європи ми вибили "Рому" і "Тоттенхем". Разом з тим зазнали кілька поразок у серії А. Так що ніяких гарантій немає, але в цілому до даного відрізку сезону ми проробили гарну роботу", - сказав Монтелла.

"З "Динамо" потрібно бути дуже обережними. У першому матчі ми деколи брали якісь безглузді рішення. Ми про них знаємо, і мій посил ясний. Ліга Європи - дуже важливий для нас турнір. Розуміємо, що попереду непростий шлях, але будемо наполегливо працювати", - додав італієць.

Нагадаємо, гра "Фіорентина" - "Динамо" відбудеться 23 квітня ввечері, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція матчу.