ua en ru

Фінляндія - Україна: анонс матчу

Фінляндія - Україна: анонс матчу Фото: Фінляндія - Україна (ФФУ)

Готуємося до кваліфікаційного раунду чемпіонату світу

Збірні України та Фінляндії проведуть поєдинок в рамках відбіркового поєдинку ЧС-2018. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 19:00, а дивитися матч можна на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". Букмекери вважають українську збірну фаворитами майбутнього протистояння.

11 червня, 19:00
Тампере, стадіон Ратіна

Матч розсудить бригада арбітрів з Ізраїлю. Головним рефері поєдинку призначений 44-річний Алона Єфет. Асистенти арбітра - Данні Красиков і Аміхай Мозес, резервний арбітр - Ерез Папір. Спостерігач арбітражу - Андреас Шлюхтер (Швейцарія).

Орієнтовні склади:

Фінляндія: Градецький, Райтала, Арківуо, Мойсандер, впустив, Лод, Халсті, Хетемай, Ризики, Йоел Пог'янпало, Пуккі.

Україна: П'ятов, Бутко, Кучер, Ракицький, Соболь, Степаненко, Сидорчук, Малиновський, Ярмоленко, Селезньов, Коноплянка.

Наставник збірної Фінляндії Маркку Канерва: "Україна - фаворит матчу, але це не означає, що у нас немає шансів. І наш матч минулої осені в Одесі, і неофіційний товариський поєдинок проти Мальти показали, що у збірної України теж є слабкі місця. У суперника безліч класних гравців, але футбол - колективний вид спорту, і все вирішує те, наскільки добре готова саме команда. Наші поєдинки у відбірковому турнірі і товариський матч проти Ліхтенштейну показують, що часом ми не можемо сконцентруватися, щоб вирішити результат в свою користей у. Ми працюємо над цим. Завтра ми постараємося вести свою гру і контролювати хід подій на полі. При цьому ми приготували сюрприз Андрію Шевченку, який ви побачите завтра".

Тренер збірної України Андрій Шевченко: "Ми провели дуже хороший збір і змогли якісно підготуватися до матчу проти Фінляндії. Ми поважаємо нашого суперника, як і всі інші команди в нашій групі. Перевагою збірної Фінляндії в тому, що над нею немає тиску турнірній таблиці, ми ж приїхали за перемогою. На неї і налаштовуємося. Результат матчу проти Мальти нікого не повинен вводити в оману, це повинна була бути лише тренування з підвищеною відповідальністю, але вийшла зі зниженою. це стало уроком для всіх нас. Хлопці осо знали відповідальність, і якщо хтось спав, то прокинувся. Щоб потрапити на чемпіонат світу, нам потрібно виграти всі матчі, що залишилися".

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко, коментуючи поразку від збірної Мальти (0:1) в товариському матчі, заявив, що перед грою з Фінляндією продзвенів тривожний дзвіночок.