ua en ru

Фільм "Таємний щоденник Симона Петлюри": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Таємний щоденник Симона Петлюри": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри" (facebook.com/TheSecretDiaryOfSymonPetliura)

Офіційний трейлер біографічної драми "Таємний щоденник Симона Петлюри", сюжет і факти про фільм

6 вересня в прокат виходить історичний фільм "Таємний щоденник Симона Петлюри". Трейлер фільму можна дивитися онлайн у нас на Styler.

"Таємний щоденник Симона Петлюри": трейлер онлайн

Режисером біографічної драми про життя Симона Петлюри виступив Олег Янчук. Він же разом з Михайлом Шаєвичем є і сценаристом картини. Ролі у фільмі виконали відомі українські актори.

Офіційний трейлер фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри" (YouTube/B&H Film Distribution Company)

Виробництвом картини займалася Кіностудія імені О. Довженка. Зйомки переходили в Києві, Львові, Парижі. Робота над сценарієм історичної драми велася протягом 6 років, а прем'єрний показ відбувся в травні цього року в Запоріжжі на фестивалі "Історія.UA".

Ролі у фільмі "Таємний щоденник Симона Петлюри" виконали: Сергій Фролов, Ірма Вітовська, Богдан Бенюк, Євген Нищук, Вікторія Янчук, Олег Треповський.

Сюжет драми "Таємний щоденник Симона Петлюри"

Дія фільму розгортається в період 1917-1921 років, коли на території України йде війна за незалежність УНР. Не в силах протистояти агресії більшовиків, лідер Української Народної Республіки, Симон Петлюра був змушений виїхати до Парижу. Але і тут його життя перебувало під постійною загрозою.

Саме у Франції він написав свій щоденник, в якому розповів всю історію своєї боротьби, і саме в цій європейській країні обірвалося його життя в 1926 році.