ua en ru

Фільм "Секс-контроль": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Секс-контроль": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Секс-контроль" (youtube.com/B&H Film Distribution Company)

Офіційний трейлер американської кінокомедії "Секс-контроль" від режисера Кей Кеннон

"Секс-контроль": трейлер онлайн

10 березня 2018 року в світі відбулася прем'єра комедійного фільму "Секс-контроль". В Україні вихід картини на екрани кінотеатрів стартує 5 квітня.

Трейлер фільму "Секс-контроль" (youtube.com/B&H Film Distribution Company)

Фільм "Секс-контроль" - це дебютна режисерська робота американської актриси Кей Кеннон, яка працювала в проектах "Ідеальний голос 2", "У активному пошуку", телесеріалі "Студія 30". Сценаристи: Брайан і Джим Кехо. Зйомки проводили студії: Universal Pictures, Good Universe, DMG Entertainment. Картину знімали в травні 2017 року в Атланті.

Головні ролі в комедії виконали: Кетрін Ньютон, відома за ролями у фільмах "Холостяк Гарі", "Паранормальне явище 4", Леслі Манн ("Кабельник", "Трішки вагітна", "Кумедні люди", "Любов по-дорослому"), Джон Сіна ("Хто в домі тато", "Сестри", "Дівчина без комплексів"), Айк Барінхолц ("Ліфт", "Безсоромна подорож", "Яскравість"), Джеральдін Вісванатхан, Гідеон Адлон і ін.

Сюжет картини

Картина "Секс-контроль" адресована любителям легкого комедійного жанру, старше 16 років, а також батькам підлітків, які зіткнулися з подібними нелегкими питаннями дорослішання і виховання.

Ви побачите веселу і захоплюючу історію трьох подруг, які в нинішньому році закінчують навчання в школі. Напередодні випускного вечора дівчата приймають рішення будь-що-будь позбутися незайманості і таким чином стати по-справжньому дорослими.

Несподівано про їхні плани провідали батьки, підглянувши переписку подружок в секретному чаті. Щоб захистити своїх дочок від необдуманого і поспішного фатального кроку, тата і мами готові на все! Аж до того, що під час вечірки будуть оберігати своїх дівчат від будь-яких намірів до сексу.