ua en ru

Фільм "Першому гравцю приготуватися": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Першому гравцю приготуватися": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Першому гравцю приготуватися" (youtube.com)

Офіційний трейлер фантастичної картини Спілберга "Першому гравцю приготуватися"

"Першому гравцю приготуватися": трейлер онлайн

29 березня в усіх кінотеатрах світу відбулася прем'єра пригодницького фільму "Першому гравцю приготуватися". Картина знята за науково-фантастичним романом американського письменника Ернеста Клайна. Книга вийшла в 2011 році і була удостоєна відразу декількох літературних премій.

Кінокомпанія Warner Bros. Pictures викупила права на екранізацію ще до презентації роману. Режисером фільму став Стівен Спілберг.

Відео: Трейлер фільму "Першому гравцю приготуватися" (YouTube / Warner Bros. Pictures Ukraine)

Головні ролі виконали: Тай Шерідан, відомий ролями в "Людях ікс: Апокаліпсис", "Джо", "Мад"; Олівія Кук ("Я, Ерл і вмираюча дівчина", "Мотель Бейтса"), Бен Мендельсон ("Темні часи", "Темний лицар: Відродження легенди", "Місце під соснами") і ін.

Сюжет картини

"Першому гравцю приготуватися" - фільм, який безсумнівно сподобається шанувальникам відеоігор і віртуальної реальності.

Гра OASIS стала фактично єдиною розвагою в світі майбутнього, що страждає від насильства, дефіциту ресурсів, глобальних проблем з економікою. Творець віртуальної гри, мільярдер Джеймс Холлідей, залишив в її лабіринтах "пасхальне яйце". Гравець, який його дістане, зможе стати найбагатшою людиною на Землі. Однак навіть через кілька років після смерті Холлідея нікому не вдалося знайти жодної підказки, де саме шукати захований артефакт.

Уейд Оуен Уоттс - головний герой фільму. У хлопця немає батьків, він живе в брудній комірчині в Колумбусі. Щоб відволіктися від жорстокої реальності, Уейд присвячує весь свій час грі в симулятор OASIS. Як і решта учасників віртуального квесту, головний герой намагається розгадати головоломку Холлідея, щоб стати власником багатомільярдного статку.