ua en ru

У Філадельфії у співробітників штабу Клінтон вкрали ноутбуки

У Філадельфії у співробітників штабу Клінтон вкрали ноутбуки Фото: біля штабу Хілларі Клінтон у Філадельфії вкрали ноутбуки

Поліція заарештувала 27-річного підозрюваного і стверджує, що це була випадкова крадіжка

У Філадельфії (США) у працівників виборчого штабу кандидата в президенти Хілларі Клінтон вкрали комп'ютери, в яких містилася інформація про плани кандидата. Про це повідомила прес-секретаря штабу Клінтон Стефані Формас, передає CBS Philly.

Інцидент стався близько 18:00 в п'ятницю, 4 листопада, коли співробітники штабу залишили свій автомобіль на парковці і пішли в ресторан за декілька кварталів.

Невідомі вибили скло автомобіля та викрали рюкзаки і комп'ютери.

"За словами комісара поліції Філадельфії, це рутинна крадіжка, і місцеві підрозділи правоохоронців займаються цим питанням", - розповіла Формас.

У суботу ввечері, 5 листопада, поліція заарештувала 27-річного чоловіка, після того, як у нього вдома знайшли три розшукуваних комп'ютери.

У поліції повідомили, що це була випадкова крадіжка і немає жодних ознак того, що підозрюваний хотів перешкодити роботі кампанії Клінтон.

Нагадаємо, організація WikiLeaks виклала у відкритий доступ 31 частину листів глави виборчого штабу кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон Джона Подеста.