ua en ru

ФІФА спростувала блокування для Криму покупки квитків на ЧС-2018

ФІФА спростувала блокування для Криму покупки квитків на ЧС-2018 Фото: жителі Криму зможуть придбати квитки на мундіаль (twitter.com/fifaworldcup_ru)

Єдиним легальним джерелом для придбання квитків на чемпіонат світу в РФ є офіційний сайт ФІФА

Проживання в анексованому Криму, Абхазії, Південній Осетії або Косово не завадить уболівальникам придбати квитки на чемпіонат світу з футболу в Росії через сайт Fifa.com. Про це заявили у Міжнародній федерації футболу (ФІФА), передає "Інтерфакс".

"У рамках процесу подання заявок на квитки ФІФА пропонує кожному, хто подає заявку, зазначити місце проживання і, відповідно, самостійно підтвердити, що він є резидентом тієї чи тієї країни", - повідомили в організації.

У ФІФА підкреслили, що вони "не встановлюють якихось технічних обмежень, які могли б перешкодити комусь, незалежно від місця проживання, подати заявку на квитки або завершити процес подання заявки на сайті Fifa.com/bilet".

Крім того, ФІФА звертає увагу на те, що єдиним легальним і офіційним джерелом для придбання квитків на чемпіонат світу в Росії є сайт Fifa.com/bilet.

Нагадаємо, раніше заступник міністра спорту РФ Наталія Паршикова повідомила, що Міжнародна федерація футболу заблокувала жителям анексованого українського Криму купівлю квитків на чемпіонат світу 2018, який відбудеться в Росії.

"Квиткова програма розроблена ФІФА, і на її сайті ви знайдете Грузію і не знайдете Крим. Тому для жителів Криму організовано продаж квитків через сайт Російської футбольної спілки", - заявила вона.