ua en ru

ФДМ поки не отримував письмових заяв на приватизацію ОПЗ, - Трубаров

ФДМ поки не отримував письмових заяв на приватизацію ОПЗ, - Трубаров Фото: Віталій Трубаров (facebook.com/Виталий Трубаров)

Інвестори чекають подальших дій з приводу приватизації

Потенційні інвестори поки не надсилали письмових заяв на приватизацію Одеського припортового заводу (ОПЗ). Про це в коментарі РБК-Україна повідомив виконуючий обов'язки голови Фонду державного майна (ФДМ) Віталій Трубаров.

"На сьогоднішній момент відверто сказати, що є письмові заяви від потенційних інвесторів, цього немає. Я думаю, що основні гравці в цій області, яким буде цікавий цей актив, чекають. Вони чекали закону, який сьогодні був прийнятий (про приватизацію - ред.), я думаю, що вони чекають наших подальших дій з приводу цієї приватизації, тому вони просто не відкриваються", - розповів Трубаров.

Керівник ФДМ зазначив, що підприємство є досить цікавим для потенційних інвесторів, однак не варто занадто великого ажіотажу.

Нагадаємо, Верховна Рада України на пленарному засіданні 18 січня 2018 року прийняла закон про приватизацію державного майна. За відповідне рішення проголосували 266 нардепів.