ua en ru

ФФУ започаткувала турнір пам'яті Андрія Гусіна

ФФУ започаткувала турнір пам'яті Андрія Гусіна Фото: Андрій Гусін (fcdynamo.kiev.ua)

Змагання відбудуться вже навесні 2018 року

Федерація футболу України (ФФУ) започаткувала турнір серед дитячих команд пам'яті видатного футболіста Андрія Гусіна. Про це повідомляється на сайті ФФУ.

Змагання відбудуться вже навесні 2018 року на тренувальних полях НТК ім. Баннікова.

У першому турнірі пам'яті Андрія Гусіна зможуть взяти участь юні футболісти 2010 року народження, а сам турнір стане щорічним.

"У ці дні ми вшановуємо пам’ять про видатного футболіста, багаторазового чемпіона України, володаря Кубку та Суперкубку України, учасника Чемпіонату світу-2006 Андрія Гусіна. Усі, хто був знайомий з Андрієм, знають, яка це була добра, чуйна та світла людина. Тому ідея започаткування турніру пам’яті Гусіна одразу отримала підтримку серед його друзів та колег", – заявив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко.

Андрій Гусін загинув в Києві, розбившись на мотоциклі на столичному автодромі "Чайка" 17 вересня 2014 року. Гусін виїхав на кільцевої трек траси і на одному з віражів вилетів із сідла.

Нагадаємо, 15 лютого 2017 року в Мукачеві помер керівник збірної команди України з легкоатлетичних метань Анатолій Кончиць.