ua en ru

Федерацію футболу Іспанії може очолити екс-президент "Барселони"

Федерацію футболу Іспанії може очолити екс-президент "Барселони" Фото: Жоан Гаспар (barcelona.com)

Він може очолити організацію на тимчасовій основі

Віце-президент Федерації футболу Іспанії Жоан Гаспар може зайняти місце глави відомства Анхеля Марії Вильяря, заарештованого за підозрою в корупції. Про це повідомляє Marca.

"Вільяр - шанована людина. Я вірю в справедливість, яка повільно, але вірно повинна восторжествувати. Нападки на Вільяра відбуваються не вперше. Поняття не маю, що сталося цього разу. Я лише допомагав йому з контактами в УЄФА і ФІФА, нічого більше", - сказав Гаспар.

Повідомляється, що Гаспар може очолити федерацію на тимчасовій основі. З 2000 по 2003 роки 72-річний іспанець обіймав посаду президента "Барселони".

Ще одним кандидатом на цю тимчасову роль є генеральний секретар федерації Естер Гасконь.

Крім того, зазначається, що арешт Вильяря викликав хаос у федерації футболу Іспанії, і не в останню чергу тому, що їх загальні збори, на якому буде прийнято рішення про календарі LaLiga, заплановано на цей четвер, 20 липня.

Нагадаємо, президент Федерації футболу Іспанії Анхель Марія Вільяр і його син Гірка були заарештовані в результаті розслідування декількох коррупционнных скандалів при управлінні організацією.