ua en ru

У Миколаївській обл. порушили справу за вчинене поліцейськими вбивство

У Миколаївській обл. порушили справу за вчинене поліцейськими вбивство Фото: у Миколаївській області поліцейські побили місцевого жителя до смерті

Поліція проводить службове розслідування щодо оцінки законності дій поліцейських

По факту вбивства, вчиненого поліцейськими в Миколаївській області порушили справу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

"Розпочато кримінальне провадження, попередньо, за ознаками ч. 3 ст.365 КК України "Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляється, одночасно з проведенням досудового розслідування, керівництвом ГУНП в Миколаївській області проводиться службове розслідування щодо оцінки законності дій поліцейських і факту можливого перевищення поліцейськими заходів примусу, за результатами якого будуть вжиті заходи реагування і дана об'єктивна правова оцінка події

"Співробітники поліції, відносно яких призначено перевірку, відсторонені від виконання службових обов'язків", - повідомляють в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаївській області поліцейські побили місцевого жителя до смерті.