ua en ru

За фактом вибуху у Миколаєві відкрите кримінальне провадження

За фактом вибуху у Миколаєві відкрите кримінальне провадження Фото: за фактом вибуху в Миколаєві відкрите кримінальне провадження

Правоохоронці вилучили уламки пошкодженого майна для проведення експертизи

За фактом вибуху в Миколаєві, який стався вночі 11 травня за адресою проспект Центральний, 157, відкрите кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Повідомляється, що правоохоронці вилучили уламки пошкодженого майна для проведення експертизи.

Зазначено, що інформація про інцидент внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 194 КК України ("Умисне знищення або пошкодження майна").

altaltalt
Фото: вибух у Миколаєві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Миколаєва невідомі підірвали двері в банк "Південний", вибуховою хвилею вибило вікна квартир в сусідніх будинках. Про це повідомляє "Преступности.НЕТ".

"Вибух стався вночі в будинку, розташованому по Центральному проспекту в районі вулиці друга Слобідська", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, постраждалих немає, хоча уламки двері розлетілися в радіусі 20 метрів. Також, через вибухову хвилю вилетіли шибки у вікнах квартир на 3 і 4 поверсі у будинку поруч з будівлею банку.