ua en ru

За фактом вибуху у магазині у Рівному відкрито справу

За фактом вибуху у магазині у Рівному відкрито справу Фото: поліція

Внаслідок вибуху загинула одна людина

Поліція порушила кримінальну справу за фактом вибуху у магазині у Рівному. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Рівненській області.

Зазначається, що внаслідок вибуху загинула одна людина. Слідчі встановили, що загиблий проник до цокольного приміщення будинку, в якому знаходиться магазин, через розбите пластикове вікно.

"Нам вдалося встановити особу загиблого. Ним виявився 26-річний рівнянин, який і раніше перебував під адміністративним наглядом за вчинення майнових злочинів. За попередньою інформацією, у нього в руках вибухнула граната РГД-5, яка і забрала життя молодика. В його особистих речах ми знайшли пристрій для віджиму пластикових дверей та вікон, маску, рукавички. Всі ознаки вказують на те, що він мав намір здійснити крадіжку", - повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков.

За даним фактом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють і походження вибухового пристрою, що спрацював на місці події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівному стався вибух в магазині, є загиблий.