ua en ru

За фактом скоєних 8-9 травня правопорушень відкрито 8 кримінальних справ, - Нацполіція

За фактом скоєних 8-9 травня правопорушень відкрито 8 кримінальних справ, - Нацполіція Фото: Олександр Фацевич (УНІАН)

За різні правопорушення у відділи поліції були запрошені 89 осіб

За фактом правопорушень, що були скоєні в різних регіонах України 8-9 травня 2017 року, відкрито 8 кримінальних проваджень. Про це заявив заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"За різні правопорушення у відділи поліції були запрошені 89 осіб. Крім того, поліцейськими в п'яти регіонах держави відкриті вісім кримінальних проваджень", - повідомив Фацевич.

Як наголошується, всього в Україні 8-9 травня відбулося більше 2 тисяч масових заходів, участь в яких взяли близько 700 тисяч громадян. За порядком під час зазначених заходів стежили понад 30 тисяч поліцейських і 3,5 тисячі військовослужбовців Нацгвардії.

"Загалом заходи в державі проходили спокійно, наполовину менш активно, ніж у попередні роки. Про це свідчить незначна кількість учасників акцій в більшості регіонів, набагато менше конфліктних ситуацій, і, в результаті, затриманих громадян, мінімальна кількість травмованих", - зазначив Фацевич.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі вчора, 9 травня 2017 року, було затримано 8 осіб, які напали на учасників антитерористичної операції (АТО).