ua en ru

За фактом підриву авто у Львівській області порушили кримінальну справу

За фактом підриву авто у Львівській області порушили кримінальну справу Фото: в результаті підриву авто у Львівській області загинуло троє людей

Вибуховий пристрій був закладений під дорожнє покриття

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом підриву позашляховика марки Mercedes у Львівській області. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Львівській області.


"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Підрив авто у Львівській області

Фото: підрив авто у Львівській області

Попередньо встановлено, що вибуховий пристрій був закладений під дорожнє покриття і приведений в дію дистанційно, після чого авто було обстріляне із автоматичної зброї.

В результаті загинули троє людей

Фото: в результаті загинули троє людей

В результаті загинули троє людей – охоронці директора підприємства ВАТ "Львівський холодокомбінат", на кого власне і здійснювався замах. Останній їхав в машині позаду.

Замах було скоєно на директора місцевого підприємства

Фото: замах було скоєно на директора місцевого підприємства

"Після того, як все сталося, він об'їхав пошкоджений автомобіль і поїхав з місця події", - додали в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова наглядової ради вищевказаної компанії Богдан Копитко є особистістю досить відомою у вузьких кримінальних колах Львівської області.