ua en ru

За фактом нападу на машину у Миколаєві порушено кримінальну справу

За фактом нападу на машину у Миколаєві порушено кримінальну справу Фото: у Миколаєві озброєні люди скоїли напад на машину

Правоохоронці кваліфікували подію як розбій

За фактом нападу на машину у Миколаєві, в ході якого зловмисники розстріляли авто та викрали понад 2,5 млн гривень, порушено кримінальну справу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

"З’ясувалось, що у той час, коли потерпілий від’їжджав на своєму автомобілі Lada Priora від відділення банку, розташованого за адресою: пр. Центральний, 55, злочинці з масками на обличчях вистрілили у бокове заднє скло його транспортного засобу та з салону забрали сумку, в якій, зі слів заявника, знаходились понад 2,5 млн. грн. Після скоєного нападники зникли на автомобілі темного кольору", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, за фактом нападу на машину у Миколаєві розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.187 КК України "Розбій", що карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі встановлюються особи злочинців та транспортний засіб, на якому вони втекли.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаєві розстріляли автомобіль клієнтів банку, викрадено 2,6 млн гривень.