ua en ru

За фактом аварії локомотивів у Кривому Розі поліція відкрила справу

За фактом аварії локомотивів у Кривому Розі поліція відкрила справу Фото: аварія у Кривому Розі (dp.npu.gov.ua)

Аварія сталась вночі неподалік Ганівського кар’єру

За фактом аварії локомотивів у Кривому Розі (Дніпропетровська область) поліція відкрила справу. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Як зазначається, сьогодні близько третьої години ночі неподалік Ганівського кар’єру Криворізького району в результаті зіткнення локомотивів загинули троє чоловіків, які перебували у кабіні одного з електровозів.

"Слідчим підрозділом до ЄРДР внесенні відомості з попередньою правовою кваліфікацією передбаченою ч. 3 ст. 276 КК України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту)", - йдеться у повідомленні.

За фактом аварії локомотивів у Кривому Розі поліція відкрила справу

Фото: аварія у Кривому Розі (dp.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Кривому Розі (Дніпропетровська область) сьогодні вранці, 16 жовтня 2018 року, зіткнулися два локомотиви, внаслідок чого загинули три особи, ще одна людина отримала поранення. Загиблим було 50, 48 і 35 років. Ще один 53-річний чоловік отримав травми. Всі постраждалі - працівники підприємства.

Додамо, також повідомлялося, що у Баштанському районі у Миколаївській області потяг Interсity Херсон-Київ зіткнувся з легковим автомобілем. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 46-річний водій та 36-річний пасажир автомобіля загинули.