ua en ru

Вбивство в Кривому Озері: факт застосування зброї намагалися приховати

Вбивство в Кривому Озері: факт застосування зброї намагалися приховати Фото: Криклевенко заявив, що в Кривому Озері спробували приховати застосування зброї поліцейським

Незважаючи на стару форму, до вбивства були причетні співробітники поліції, які працюють за новою системою

Факт вбивства жителя Кривого Озера (Миколаївська область) Олександра Цукерамана з вогнепальної зброї намагалися приховати. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив керівник секретаріату уповноваженого Верховної Ради з прав людини Богдан Крикливенко.

За його словами, в Кривому Озері спробували приховати факт застосування зброї, яка не була табельною, одним із співробітників поліції.


"Наш колега перебуває на місці події з метою, щоб було об'єктивне розслідування. Ті документи, які були оглянуті, вказують на те, що в загально-описовому форматі була представлена інформація, і про застосування зброї, не вказано навіть на сайті обласного управління поліції", - заявив Крикливенко.

Він стверджує, що до вбивства Цукермана були причетні співробітники поліції, які входять у підрозділи, що працюють за новою системою, незважаючи на те, що форма у них ще стара.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Криве Озеро спрямовані сили поліції з Миколаєва, Херсона та Одеси.