ua en ru

Facebook збільшить вдвічі штат безпеки через звинувачення росіян

Facebook збільшить вдвічі штат безпеки через звинувачення росіян Фото: Facebook

Штат фахівців, що займаються питаннями безпеки, збільшиться вдвічі

Керівництво соціальної мережі Facebook на тлі звинувачень у втручанні у вибори, висунутих США у відношенні 13 росіян, збільшить в два рази штат фахівців з безпеки. Про це йдеться в заяві віце-президента Facebook Джоела Каплана, який опублікував телеканал ABC.

"Сьогоднішня новина підтверджує зроблені нами в минулому році заяви про те, що іноземні особи робили скоординовані і послідовні спроби здійснити атаку на нашу демократію", - зазначив Каплан.

Крім того, представник Facebook запевнив, що керівництво соцмережі взаємодіє з підлеглими Мюллера і Конгресом США, надаючи їм необхідну інформацію.

"Ми знаємо, що можемо зробити більше для запобігання майбутніх атак. Ми направляємо на це значні кошти, зокрема, збільшуємо кількість людей, які працюють у сфері безпеки, з 10 тис. до 20 тис. в цьому році. Ми також продовжуємо тісно взаємодіяти з ФБР, з міністерством внутрішньої безпеки та іншими компаніями, щоб розробити методи захистити країну і людей, які користуються нашою соцмережею", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США по справі про передбачуване втручання Росії в американські вибори пред'явили звинувачення 13 громадянам Росії і трьом організаціям.