ua en ru

Facebook почав блокувати посилання на матеріали на платформі для месенджера Telegram

Facebook почав блокувати посилання на матеріали на платформі для месенджера Telegram Фото: Facebook (cybercrime.gov.ua)

Видалення торкнулося як нових, так і старих записів

Соціальна мережа Facebook почала блокувати посилання на матеріали на платформі, розробленій для месенджера Telegram Павла Дурова Telegraph. Про це повідомляє The Village.

Так, Facebook почала блокувати посилання на записи на платформі Telegraph. При спробі перейти на певну статтю виводиться попередження від внутрішньої системи безпеки: "Ми видалили цю публікацію, оскільки вона схожа на спам і порушує норми співтовариства".

За словами користувачів, видалення торкнулося як нових, так і старих записів. Причини додавання Telegraph у чорний список Facebook поки не відомі.

Зазначимо, рік тому Павло Дуров представив платформу для публікації текстів під назвою Telegraph. Сервіс схожий на платформу для блогів і не вимагає реєстрації.

Так, в запису можна включати різний контент. Всередині Telegram вони відображаються за допомогою функції Instant View, що дозволяє не залишати месенджер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Facebook представила додаток Facebook for Creators, призначене для створення і редагування відео. З допомогою Live Creative Kit можна робити прямі трансляції, додавати до них вступ і закінчення, індивідуальні стікери, які глядачі можуть використовувати для взаємодії, і графічні кадри.