ua en ru

В Європарламенті сьогодні пройдуть дебати щодо безвізового режиму для України

В Європарламенті сьогодні пройдуть дебати щодо безвізового режиму для України Фото: Європейський парламент

Голосування за скасування віз для українців відбудеться 6 квітня

Сьогодні, 5 квітня 2017 року, Європейський парламент проведе дебати з питання надання безвізового режиму для громадян України. Про це йдеться в повідомленні представництва ЄС в Україні у Facebook.

"Європейський парламент проведе сьогодні (5 квітня) дебати щодо надання безвізового режиму для українських громадян і завтра (6 квітня) проголосує за це питання. Наступні кроки - голосування в Комітеті постійних представників (COREPER) і потім на Раді міністрів ЄС", - йдеться в повідомленні.

Безвіз для українських громадян: дивимося сьогодні разом трансляцію з Європейського парламенту і чекаємо на позитивні але...

Опубліковано European Union in Ukraine 4 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Європарламент проголосує за безвізовий режим з Україною 6 квітня. Зокрема, в цей день очікується голосування по проекту законодавчої резолюції про внесення України до переліку третіх країн, громадянам яких скасовуються візові вимоги. В Адміністрації президента України відзначили, що Європейський союз повинен надати безвізовий режим до середини червня.