ua en ru

Європарламент відзначає великі зміни в Україні у багатьох сферах на шляху до підписання УА з ЄС

Європейський парламент відзначає великі зміни в Україні у багатьох сферах на шляху до підписання угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Про це заявила представник делегації політичної групи Європейського парламенту "Альянс лібералів і демократів заради Європи" Аннемі Нейтс-Уйттебург, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми відмічаємо той факт, що в Україні дійсно відбуваються великі зміни в напрямку, яким іде Україна. І ми бачимо, що ці зміни відбуваються не тільки в сфері економіки та політики, а також у виборчому законодавстві, а також в офісі генерального прокурора", - заявила Аннемі Нейтс-Уйттебург.

За її словами, делегація приїхала в Україну майже за три місяці до саміту у Вільнюсі, щоб оцінити ситуацію в країні.

"Ми приїхали майже за три місяці до саміту у Вільнюсі, тому що ми хочемо оцінити ситуацію і на основі тих знань, які ми отримаємо, зробити інформований та об'єктивний вибір з приводу рішення, яке треба буде прийняти", - зазначила Аннемі Нейтс-Уйттебург.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Віктор Янукович проводе зустріч з делегацією політичної групи Європарламенту "Альянс лібералів і демократів заради Європи".