ua en ru

Євромайдан: онлайн-трансляція 2 лютого

Євромайдан: 2 лютого традиційне недільне віче скасовано з-за сильних морозів, тому на Майдані проходить інформаційний мітинг.

Євромайдан: 2 лютого традиційне недільне віче скасовано з-за сильних морозів, тому на Майдані проходить інформаційний мітинг. Зі сцени виступають координатори Майдану і активісти.

В ході виступу на Майдані, голова політради ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що Захід готовий фінансово допомогти Україні. За його словами, для того, щоб отримати допомогу, треба "урізати диктаторські повноваження Януковича", і саме за це має проголосувати парламент. Він зазначив, що "Захід не готовий давати гроші діючі влади, тому що є небезпека, що "гроші вкрадуть".

Сьогодні на Майдані Незалежності зі сцени виступив народний депутат України, член фракції Партії регіонів Віталій Грушевський. У своєму виступі він підкреслив свою солідарність з учасниками Євромайдану. Після закінчення його виступу, ведучий зі сцени заявив, що Грушевський вийшов з Партії регіонів.

Зазначимо, сьогодні громадська організація "Дорожній контроль" попросила депутатів створити спеціальну слідчу комісію, щоб звільнити активіста організації Віктора Смалія, про що зі сцени Майдану під час мітингу повідомив активіст організації Андрій Дзиндзя.

У свою чергу активіст Автомайдану Сергій Поярков, повідомив зі сцени, що 30 автомобілів Автомайдану поїхали на Лівий берег.

Станом на 13:35, у Києві на Майдані Незалежності перебувають близько 10 тис. осіб. Півтори-дві тисячі чоловік прогулюється від Майдану Незалежності до вул. Грушевського і назад. Багато людей несуть в пакетах дрова.

Близько 13:00 на Майдані Незалежності перебуває близько 5 тис. осіб.

Євромайдан: онлайн-трансляція 2 лютого

Фото: Facebook/Aronets

Євромайдан: онлайн-трансляція 2 лютого

Фото: Facebook/d.chygryn


Video streaming by Ustream