ua en ru

Єврокомісар Фюле привітав Україну з "хорошими виборами"

Комісаром Євросоюзу з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле привітав Україну з успішним проведенням позачергових виборів у Верховну Раду.

Комісаром Євросоюзу з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле привітав Україну з успішним проведенням позачергових виборів у Верховну Раду. Про це Фюле написав у своєму Twitter.

"Вітаю з гарними виборами. Я бачу чіткий вибір шляху до побудови сучасної європейської країни, що ґрунтується на всебічних реформах", - написав він.

Відзначимо, раніше голова Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу привітав народ України з перемогою демократії на виборах Верховної Ради.

Нагадаємо, 26 жовтня 2014 р. в Україні проходили дострокові вибори Верховної Ради України.

Згідно з даними екзит-полів у Раду проходять сім політичних партій: партія Президента України "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт" прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, "Самопоміч" мера Львова Андрія Садового, "Опозиційний блок" екс-міністра енергетики Юрія Бойка, "Радикальна партія" Олега Ляшка, "Свобода" Олега Тягнибока і "Батьківщина" екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.