ua en ru

Цього тижня Рада розгляне закон про бізнес-омбудсмена

Цього тижня Рада розгляне закон про бізнес-омбудсмена Фото: Андрій Парубій (РБК-Україна)

Також Верховна рада розгляне законопроекти блоку національної безпеки

У перший пленарний тиждень Верховна рада розгляне законопроекти блоку національної безпеки та закон про бізнес-омбудсмена. Про це заявив голова Ради Андрій Парубій під час погоджувальної ради, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами очільника ВР, у вівторок планується розгляд ряду євроінтеграційних законів.

"Пропонується, щоб відразу у вівторок ми розглянули ряд євроінтеграційних законів, Зокрема, закон про інтелектуальну власність. Пропонується, щоб у четвер ми розглянули блок національної безпеки", - повідомив Парубій.

Спікер зазначив, що депутати можуть розглянути ратифікації міжнародних угод як у середу, так і у четвер.

"Ці закони по ратифікації, вони накопичились. Їх більше двох десятків. Важливо, щоб ми встигли хоча б частину міжнародних зобов’язань виконати цього тижня. Також пропонується у середу розпочати розгляд закону про бізнес-омбудсмена, а завершити у четвер", - додав спікер ВР.

Нагадаємо, дев'ята сесія Верховної ради України стартує у вівторок, 4 вересня 2018 року. Додамо, що на даний момент на сайті ВР відсутній порядок денний завтрашнього засідання.

Як писало РБК-Україна, спікер парламенту Андрій Парубій 13 липня закрив восьму сесію парламенту восьмого скликання.

На початку серпня голова ВР анонсував, що Верховна рада восени розгляне проект Виборчого кодексу, оновлення Центральної виборчої комісії та імплементаційні законопроекти в закон про національну безпеку.