ua en ru

У Миколаївській ОДА заявили, що це викриття вже третьої ОЗУ в області

У Миколаївській ОДА заявили, що це викриття вже третьої ОЗУ в області Фото: Олексій Савченко

Голова Миколаївської ОДА розраховує на відкрите розслідування цих справ

В Миколаївській області викрили членів організованого злочинного угруповання, яка діяла протягом десяти років й це викриття вже третьої ОЗУ на території області. Про це заявив голова Миколаївської обласної держадміністрації Олексій Савченко в ефірі "112 Україна".

"Ця група діяла протягом десяти років на території Миколаївської області. Є непоодинокі факти земельних конфліктів, інших злочинів, про які я не можу говорити через таємниці слідства. Генпрокурор зазначив. Це третє злочинне співтовариство, яке діяло на території Миколаївської області", - сказав він.

Крім того Савченко додав, що в цьому році жодного конфлікту в питаннях засівання або збору врожаю на території області не було. Як і не було, за його словами, інших злочинів, що були скоєні раніше.

"Першим було злочинне угруповання наглядача "Наума", друге - кримінального авторитета "Апті". І це вже третє. Це говорить про те, що це не поодинокий випадок, не замовлення або тиск на опозиційних депутатів ні в якому разі. Це послідовна робота правоохоронної системи, яка об'єдналася і працює на користь держави", - заявив Савченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Миколаєві в результаті спільної операції Генеральної прокуратури України з Управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України затримано 5 осіб, в тому числі - лідер злочинної організації Титов, відомий у кримінальному середовищі як "Мультик".