ua en ru

Ще один бойовик ДНР здався СБУ

Ще один бойовик ДНР здався СБУ Фото: СБУ

Бойовик ДНР вирішив скористатися програмою СБУ "На тебе чекають вдома"

Ще один бойовик так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) здався співробітниками Служби безпеки України (СБУ). Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Ще один громадянин України повернувся з ДНР на територію підконтрольну Україні на умовах програми Служби безпеки України "На тебе чекають вдома", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у травні 2015 року уродженець Донецької області у зв'язку з відсутністю роботи приєднався до терористичної організації ДНР.

"Відсутність дисципліни у незаконному збройному формуванні та постійні фізичні знущання змінили його думку про власні перспективи та майбутнє Донбасу, а також змусили шукати шляхи повернення додому", - повідомляють у прес-службі.

Як повідомляється, бойовик ДНР вирішив скористатися програмою СБУ, оскільки участі в бойових діях не брав, вбивств та інших тяжких злочинів не скоював.

"Нині чоловік вдома зі своєю дружиною та чекає на звільнення від кримінальної відповідальності у встановленому законом порядку. Він щиро розкаюється перед українським народом та закликає всіх, хто ще перебуває у складі незаконних збройних формувань, скласти зброю і повернутися до своїх родин", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області корегувальницю вогню ДНР засудили до 8,5 років ув'язнення.