ua en ru

Ще 5 учасників заворушень біля стадіону "Динамо" взято під варту

Деснянський райсуд Києва взяв під варту 5 осіб, затриманих у зв'язку із заворушеннями біля стадіону "Динамо" на вул. Грушевського.

Деснянський районний суд м. Києва за клопотанням слідчих і процесуальних керівників ухвалив рішення про взяття під варту 5 осіб, які були затримані у зв'язку з масовими заворушеннями біля стадіону "Динамо" на вул. Грушевського. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Таке рішення суд прийняв, враховуючи докази, зібрані в ході першочергових слідчих дій, а також враховуючи особливу тяжкість злочину, у якому підозрюються затримані.

Зазначеним особам інкримінується участь у масових заворушеннях, що супроводжувалися насильством, підпалами, опором представникам влади із застосуванням зброї або інших предметів, які використовувалися як зброя (ч.2 ст.294 КК України).

Раніше сьогодні Святошинський райсуд м. Києва за результатами розгляду клопотань слідчих обрав запобіжні заходи у вигляді утримання під вартою ще 7 особам, підозрюваним у масових заворушеннях на вулиці Грушевського.