ua en ru

Erste Group закрила операцію з продажу українського «Ерсте Банку» Олександру Адаричу

Erste Group закрила операцію з продажу українського "Ерсте Банку" Олександру Адаричу. Про це повідомляє прес-служба "Фідобанка" (підконтрольний Адаричу).

Згідно з повідомленням, після закриття угоди і повної передачі прав власності почнеться процес злиття "Ерсте Банку" і "Фідобанка". Протягом наступних місяців "Ерсте Банк" буде перейменований і почне працювати під суб-брендом "Фідокомбанк".

В "Ерсте Банку" був призначений новий склад правління - голова правління Юрій Ромушка, члени правління Галина Ізбінська та Ігор Григоров. Новий склад правлениябудет керувати банком до об'єднання з "Фідобанком".

Також був призначений новий склад наглядової ради "Ерсте банку", в який увійшли Альберт Тімаков (голова наглядової ради), Михайло Гойхман і Костянтин Юхименко (члени спостережної ради).

"Ми не маємо наміру конкурувати з традиційними банками. Адже наша стратегія - змінити якісним чином банківський бізнес, зробити простою і зручною сферу управління фінансами, зібравши воєдино можливості Інтернет, мобільного зв'язку і різноманіття платіжних інструментів. Це дозволить "Фідобанку" зайняти свою нішу on-line банку з фокусом на надання інноваційних банківських продуктів і послуг", - зазначив Адарич.

Після завершення злиття, запланованого до кінця 2013 р., об'єднаний банк буде працювати під назвою "Фідобанк".

Читайте також: Середня вартість бізнесів на ринку M&A України в 2012 р. впала в 3 рази - до 83 млн дол., - E&Y.