ua en ru

Ердоган заявив, що Туреччину поглинула одна з найбільших хвиль терору

Ердоган заявив, що Туреччину поглинула одна з найбільших хвиль терору Фото: Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що Туреччину поглинула одна з найбільших хвиль терору

Ердоган закликав до пошуку нових шляхів викорінення тероризму

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган у своєму виступі, присвяченому загибелі чотирьох людей в результаті вибуху в Стамбулі заявив, що країну захлеснула одна з найбільших хвиль терору в її історії. Про це повідомляє Російська служба ВВС.

Як повідомляється, Ердоган також закликав до пошуку нових шляхів викорінення тероризму, зазначивши при цьому, що боротьба з тероризмом не повинна призвести до обмеження демократичних прав і свобод громадян.

Крім того, повідомляється, що Ердоган звинуватив західних партнерів в лицемірстві.

"Він стверджує, що ті звинувачують Туреччину в обмеженні прав своїх громадян, проте ніяк не критикують тих, хто підтримує Курдську робочу партію. Її вважають відповідальною за ряд вибухів в Туреччині", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Ердоган заявив, що його країна ніколи не здасться і не піде на поводу у організаторів вибухів, а також висловив упевненість, що турецька влада в підсумку отримає перемогу над терором.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в турецьких провінціях Хатай та Газіантеп затримали п'ятьох іноземців-членів терористичної організації "Ісламська держава" (ІДІЛ), які намагалися нелегально перейти з Сирії до Туреччини.