ua en ru

ЄНП схвалила резолюцію про розробку довгострокового плану підтримки України

ЄНП схвалила резолюцію про розробку довгострокового плану підтримки України Фото: Петро Порошенко

Європейська народна партія ухвалила резолюцію про розробку "Плану Маршалла для України"

Європейська народна партія за результатами конгресу, який пройшов на Мальті, схвалила резолюцію про розробку довгострокового плану підтримки України, так званого "Плану Маршалла для України". Про це йдеться в повідомленні президента Петра Порошенка у Facebook.

"Чудова звістка з Мальти за результатами мого візиту для участі в конгресі Європейської народної партії. Щиро дякую родині ЄНП за схвалення за ініціативи наших литовських партнерів дуже важливої Резолюції про розробку довгострокового плану підтримки України, так званого "Плану Маршалла для України", - зазначив Порошенко.

За його словами, ЄНП визнала європейську перспективу України і готова надати конкретну допомогу в євроінтеграції.

"З нетерпінням очікую подальші кроки європейських партнерів щодо реалізації ідеї створення "Плану Маршалла для України" і буду готовий обговорити це питання під час таких контактів з лідерами інститутів і держав-членів ЄС", - додав Порошенко.

Чудова звістка з Мальти за результатами мого візиту для участі в Конгресі Європейської народної партії. Щиро дякую роди...

Опубліковано Петром Порошенком 31 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав світових партнерів до формування плану відновлення України.