ua en ru

Енергетики відновили електропостачання понад 10 тисяч будинків у Київській та Донецькій областях, - ДТЕК

Енергетики відновили електропостачання понад 10 тисяч будинків у Київській та Донецькій областях, - ДТЕК Фото: енергетики відновили електропостачання понад 10 тисяч будинків у Київській та Донецькій областях (Віталій Носач, РБК-Україна)

За минулу добу енергетики повернули світло понад 10 тисячам родин у 34 населених пунктах Київської та Донецької областей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт ДТЕК.

Зокрема, у Київській області електромонтери ДТЕК повернули світло для 2015 родин.

Повністю відновили електропостачання села Жерева у Вишгородському районі. У Бучанському районі підключили всіх споживачів у Дмитрівці та Мирчі.

"Без світла залишаються ще 11,8 тисяч домогосподарств у 17 населених пунктах області. 6 травня енергетики ДТЕК продовжують виконувати роботи з повернення світла у населених пунктах Бучанського та Вишгородського районів, в тому числі за заявками споживачів, що повернулися у свої будинки на звільнених територіях", - повідомили в ДТЕК.

Попри постійні обстріли фахівці енергокомпанії відновили електропостачання для жителів 24 населених пунктів Донецької області. Знову зі світлом - 8 576 родин у Бахмутському, Покровському та Краматорському районах.

"Наразі без світла лишається 246 населених пунктів Донецької області. Найбільш складними напрямками лишаються Лиманський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький та Великоновосілківський. Через бойові дії тут регулярно пошкоджується енергообладнання та лінії", - повідомили в ДТЕК.

Щоб повернути світло у всі населені пункти енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України для того, аби проводити ремонти ліній.